Despre noi

CINE SUNTEM?

Duijndam International este o agenție de ocupare a forței de muncă care funcționează în Polonia începând cu anul 2003. În fiecare zi, asociem cu succes mulți angajați și angajatori. Ne specializăm  in munca sezonieră și temporară in Olanda. Oferim locuri de muncă în multe sectoare ale economiei, iar ofertele noastre le adaptăm, în funcție de nivelul dvs. de educație și experiență, precum și de predispozițiile personale.

În compania noastră comunicarea eficientă joacă un rol foarte important, iar datorită schimbului de idei și experiențe, precum și stabilirii unor obiective clare pentru noi înșine, știm ce așteaptă candidații și clienții noștri de la noi. Ca și înainte, puteți aștepta de la noi metode profesionale bazate pe o abordare personală.

Echipa noastră este compusă din persoane care vorbesc limba poloneză, engleză, olandeză și germană. Recruitele noastre sunt profesioniști în domeniul lor, care posedă cunoștințe largi în multe industrii și domenii ale economiei. Ceea ce ne distinge este că avem o gamă largă de oferte de muncă, de la funcții de conducere, specialiști, pentru până la funcții la nivelurile inferioare ale organizației. Lucrăm cu angajatorii din mai multe sectoare ale economiei, inclusiv: administrație, logistică, transport, construcții și horticultură.

ISTORIA NOASTRĂ

Au trecut 20 de ani de când Karel Duijndam a observat la angajatori necesitatea de a oferi servicii de resurse umane bune și flexibile. Metodele sale de acțiune bazate pe încredere, angajament și capacitatea de a stabili obiective și de a depune eforturi pentru punerea lor în aplicare, într-un timp scurt a condus la apariția primelor comenzi.

În anul 1997, pe str. Kerklaan din Wateringen, a fost deschis primul birou al companiei sub denumirea Uitzendbureau Karel Duijndam (UKD). Cu timpul, compania a crescut și cinci sucursale au fost înființate în Olanda, și trei sucursale în Polonia. Odată cu dezvoltarea sa a avut loc o schimbare în numele companiei, în Polonia la Duijndam International și în Olanda la Duijndam Uitzendgroep. Politica personală este încă o parte inseparabilă a strategiei companiei. Satisfacția clienților și a candidaților o punem pe primul loc.

CERTIFICATE ȘI PARTENERI

Apartenența noastră în diferite organizații din industrie și deținerea certificatelor adecvate oferă solicitanților de locuri de muncă o imagine obiectivă a companiei noastre. Serviciile pe care le oferim întotdeauna încearcăm să le desfășurăm la cel mai înalt nivel, în mod fiabil și profesional.

Ca primii în Polonia, am primit o înregistrare în Registrul Național al Agențiilor de Ocupare a Forței de Muncă și deținem un certificat al Ministerului Economiei, Muncii și Politicii Sociale nr. 1.

Din anul 2004, suntem membru al Convenției Naționale a Agenției Muncii, lucru care demonstrează că respectăm cele mai înalte standarde etice și profesionale în activitățile legate de muncă.

MISIUNE, VIZIUNE, AMBIȚIE

Misiunea noastră este să asociem oamenii unii cu alții. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau dacă doriți să vă extindeți echipa cu angajați noi, Duijndam se stăruie întotdeauna să combine interesele ambelor părți ale pieței muncii.

Angajații valoroși și motivați sunt de neprețuit pentru companii și organizații. Satisfacerea așteptărilor angajaților și angajatorilor este scopul nostru, fapt pentru  care ne străduim în mod constant cu mare entuziasm!

Indiferent de situația economică, compania Duijndam este în continuă creștere. Ca urmare, tot mai mulți angajatori și solicitanți de locuri de muncă din diferite industrii se îndreaptă către agenția noastră. Obiectivul companiei este de a menține dezvoltarea în următorii ani.

Căutați o ofertă de muncă bine plătită în Olanda? Înregistrați-vă la Duijndam Space