Pentru candidați

Procesul de recrutare – sunt doar câțiva pași simpli

Procesul de recrutare la compania Duijndam International este destinat persoanelor care sunt determinate și motivate să muncească și să aibă succes. Pentru a putea pleca și a începe munca în cel mai scurt timp, am redus cantitatea de hârtii la un nivel minim. Sunteți la câțiva pași simpli de la găsirea unui nou loc de muncă!

Condiții formale

Orice persoană care dorește să plece să muncească în Olanda trebuie:

 

  • să fie majoră
  • să dețină un document de identitate nedeteriorat, valabil cel puțin 6 luni
  • să se înregistreze la Duijndam Space, să trimită CV-ul sau să completeze formularul de solicitare într-unul dintre birourile noastre, precum și să exprime acordul pentru prelucrarea datelor sale personale pentru procesul de recrutare
  • să dețină un cont valutar în euro (pe numele și prenumele său)

Transport

Timp de mulți ani colaborăm cu una dintre cele mai renumite companii de transport, care vă va aduce în siguranță și la timp util la biroul nostru din Olanda. Plecările sunt organizate din toată Polonia. Dacă locuiți într-un oraș mic, va trebui probabil să mergeți într-un oraș mai mare din apropiere.

Dar ce e cu transportul zilnic la locul de muncă?

Drumul de locul de cazare până la locul de muncă în majoritatea cazurilor este gratuit. Pentru angajații noștri avem automobile personale și biciclete, populare în Olanda. Când ajungeți la biroul nostru din Wateringen, Olanda, vă veți întâlni cu coordonatorii noștri pentru a îndeplini toate formalitățile.

Condițiile de trai

Oferim cazare convenabilă și confortabilă în case  unifamiliale.

Dacă este posibil, încercăm să oferim cazare cât mai aproape de locul de muncă, pentru a scurta timpul de călătorie și, astfel, oferind angajaților mai mult timp pentru odihnă. Casele au un salon comun cu televizor, bucătărie echipată, baie, toaletă și dormitoare. Oferim acces gratuit la internet în fiecare casă.

Pentru a îndeplini așteptările angajaților noștri, mărim în mod constant standardul locuințelor.

Remunerația

Agenția noastră are un sistem de ore săptămânale de muncă și plăți. Prin intermediul site-ului, fiecare angajat, prin logarea în profilul său, are acces permanent și sigur la istoria buletinelor de salarizare și a decontărilor anuale (Jaaropgaven). Remunerația este transferată în contul bancar al angajatului.

Asigurarea

Asigurarea pentru costurile de îngrijire a sănătății este obligatorie pentru persoanele care lucrează în Olanda. Duijndam poate aplica pentru asigurarea de sănătate în numele dvs. După înregistrare, veți primi un card de asigurare, care este necesar pentru a vizita medicul sau pentru spital. Rata de asigurare de sănătate este dedusă automat din salariul fiecărui angajat. Pentru a compensa o parte din fondurile asigurate pentru asigurarea de sănătate, fiecare dintre angajații noștri poate solicita finanțare. Valoarea acesteia depinde de suma veniturilor brute.

Suport

Când ajungeți în Olanda, vă veți întâlni cu coordonatorii noștri care vorbesc în limba poloneză, olandeză și engleză. Aceștia vă vor ajuta la îndeplinirea tuturor formalităților necesare legate de contract, de asigurare, de impozit, etc. De asemenea, vă vor prezenta noii companii și vă vor face cunoștință cu  responsabilitățile la locul de muncă. Vor organiza condițiile de trai confortabile, iar pe tot parcursul șederii vor avea grijă de standardul adecvat al echipamentului de locuit și al călătoriei la muncă. Pe parcursul întregii șederi vor fi, de asemenea, în contact cu dvs. personal și prin telefon. Vor ajuta în probleme legate de muncă, locuință și sprijin lingvistic.

Căutați o ofertă de muncă bine plătită în Olanda? Înregistrați-vă la Duijndam Space